شنبه ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۰۷:۲۶
خون‌خواهی رهبر شهید مطالبه عمومی ملت ایران است

حوزه/ مدیر شبکه ملی روشنا با تشریح برنامه‌های شبکه ملی روشنا از آغاز جنگ تحمیلی رمضان تاکنون، گفت: فعالیت‌های مردمی در عرصه‌های فرهنگی، اجتماعی، پشتیبانی، اسکان و جهاد تبیین با هدف تقویت روحیه مقاومت ادامه دارد و شعار «باید به پا خاست» باید به مطالبه‌ای عمومی برای خون‌خواهی رهبر شهید تبدیل شود.

حجت‌الاسلام محمدباقر علیزاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری حوزه، در تشریح برنامه‌ها و اقدامات مردمی انجام‌شده در روزها و شب‌های پس از آغاز جنگ تحمیلی رمضان، اظهار داشت: شبکه ملی روشنا از آغاز این جنگ تاکنون، برنامه‌های متعددی را در عرصه‌های مختلف دنبال کرده و یکی از محورهای مهم فعالیت آن، سازماندهی و اعزام نیروهای مردمی و فرهنگی به استان‌ها و شهرهای مختلف بوده است.

وی افزود: در این مدت، برنامه‌هایی در استان‌هایی از جمله مرکزی و تهران و همچنین شهرهایی مانند رشت، اهواز، لاهیجان، آستانه، دلیجان، ساوه، اراک و دیگر مناطق اجرا شده است و مجموعه‌های مردمی تلاش کرده‌اند متناسب با نیازهای موجود، در کنار مردم و جبهه مقاومت حضور داشته باشند.

حجت‌الاسلام علیزاده با اشاره به برپایی میزهای مشاوره در کنار مواکب سطح شهر، گفت: یکی از برنامه‌های مهم ما، ارائه خدمات مشاوره‌ای با محوریت کاهش استرس و اضطراب مردم بود که در طول این شب‌ها و روزها به‌صورت مستمر دنبال شد. همچنین مواکب پذیرایی، فرهنگی و اجتماعی و گروه‌های پزشکی با حضور پزشکان و طبیبان متخصص برای ارائه خدمات درمانی و معالجه به مردم فعال بودند.

وی تولید محتوا در فضای مجازی را از دیگر برنامه‌های مهم برشمرد و خاطرنشان کرد: در جنگ ترکیبی امروز، بخش قابل توجهی از عرصه نبرد در فضای مجازی جریان دارد و کنشگران فضای مجازی باید نسبت به رسالت خود آگاه باشند. فعالان این عرصه تاکنون اقدامات ارزشمندی انجام داده‌اند و این فعالیت‌ها همچنان ادامه دارد.

مدیر شبکه ملی روشنا، همچنین از برگزاری مجالس عزاداری برای رهبر شهید، اعزام استاد و مبلغان زن و مرد و اجرای برنامه‌های فرهنگی و استیج در نقاط پرتردد شهر قم خبر داد و گفت: مجموعه برنامه‌های فرهنگی، تبلیغی و اجتماعی با هدف حفظ روحیه حماسی مردم و تقویت جبهه مقاومت دنبال می‌شود.

وی با اشاره به شعار «باید به پا خاست» اظهار داشت: این شعار برگرفته از آیه ۴۶ سوره مبارکه سبأ است و ناظر بر قیام لله و حرکت عمومی آحاد و اقشار مردم برای یک مسئله مهم است. امروز مردم داغدار ایران و آزادگان جهان باید با حضور و نقش‌آفرینی خود، این حرکت عمومی را به نمایش بگذارند.

حجت‌الاسلام علیزاده با تأکید بر ضرورت فراموش نشدن خون‌خواهی رهبر شهید، گفت: همان‌گونه که در تاریخ اسلام، خون‌خواهی سیدالشهدا(ع) به مطالبه‌ای جدی تبدیل شد، امروز نیز ملت ایران و آزادگان جهان خواهان برخورد با عاملان جنایت علیه رهبر شهید هستند و این مطالبه را با صدای واحد دنبال می‌کنند.

وی در ادامه از تشکیل چهار کارگروه فعال مردمی طی هفته اخیر خبر داد و گفت: نخستین کارگروه، کارگروه اسکان است که در قالب طرح «هر خانه یک موکب» فعالیت می‌کند و علاوه بر فعالیت مجازی و ارتباط چهره‌به‌چهره، در محل‌های اسکان نیز خدماتی همچون پذیرش میهمان، استقبال، حراست، پذیرایی و اقامه نماز جماعت را بر عهده دارد.

حجت‌الاسلام علیزاده افزود: کارگروه دوم، کارگروه مواکب است که در حوزه‌های پذیرایی، امداد و نجات، تصویربرداری، انتظامات و ایجاد نظم فعالیت می‌کند. کارگروه سوم نیز مسئولیت پشتیبانی را بر عهده دارد که شامل فعالیت‌های پشت جبهه، خرید و آماده‌سازی لقمه، جمع‌آوری اقلام از منازل، حمل‌ونقل رایگان و جمع‌آوری نذورات به‌صورت حضوری و مجازی است.

وی جهاد تبیین را چهارمین و اصلی‌ترین کارگروه دانست و تصریح کرد: این کارگروه چه در فضای مجازی و چه به‌صورت حضوری در کف جامعه، رسالت مهم تبیین و روایت‌گری را بر عهده دارد.

حجت الاسلام علیزاده با تأکید بر ضرورت ثبت مراسم تشییع رهبر شهید در حافظه تاریخی جهان اسلام و جهانیان، گفت: این مراسم تنها یک برنامه تشییع نیست، بلکه صف‌آرایی جدیدی در برابر جبهه باطل و جلوه‌ای از رویارویی و قدرت‌نمایی جبهه حق در برابر باطل است. چنین رویدادی باید به‌درستی روایت و ابعاد تاریخی آن برای نسل‌های آینده تبیین شود.

وی ادامه داد: این حرکت می‌تواند روح تازه‌ای در جبهه مقاومت و روحیه حماسی جهان اسلام، آزادی‌خواهان و حتی جوانان آزادی‌خواه در کشورهای مختلف بدمد و از همین رو روایت‌گری این حماسه تاریخی اهمیت فراوانی دارد.

حجت‌الاسلام علیزاده در پایان با اشاره به ضرورت حضور و نقش‌آفرینی عمومی مردم، اظهار داشت: امروز بیش از هر زمان دیگری نیازمند حرکت عمومی و مردمی هستیم و باید مردم در عرصه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، جهادی و تبیینی نقش‌آفرین باشند؛ چراکه این حضور گسترده می‌تواند به تقویت جبهه مقاومت و تحقق مطالبات برحق ملت ایران منجر شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha